Dimarts 21, Consell de Barri d'Hostafrancs

15/11/2023 - 14:31

Participació. La sessió té lloc al Casinet d'Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53): podeu assistir-hi en persona o bé veure'n el vídeo per internet (18 h).

El Consell de Barri d'Hostafrancs es reuneix dimarts 21 de novembre a les 18 h al Centre Cívic Casinet (c. Rector Triadó, 53). Podeu assistir-hi personalment o bé veure'n la retransmissió en directe per internet en aquesta mateixa pàgina.

Ordre del dia:

  1. Benvinguda.
  2. Informe de la regidora.
  3. Explicació dels procediments d’elecció de la nova Comissió de Seguiment i vicepresidència del Consell de Barri.
  4. Torn obert de paraules.

La participació al Consell de Barri, per exposar les preguntes, queixes o propostes que es vulguin plantejar, s’haurà de fer presencialment. No cal inscripció prèvia. Aquelles persones que no vulgueu intervenir al Consell de Barri sinó només veure-ho en directe, també podeu fer-ho en aquesta mateixa pàgina.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat. Si per assistir a la sessió necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva, cal que ho comuniqueu amb una antelació de tres dies laborables a aquesta mateixa adreça de correu.