Cinema a la fresca a Sants

20/06/2019 - 11:39

Cinema. A partir d’avui i fins el 18 de juliol cada dijous fins podreu gaudir d’una pel·lícula al passatge de Fructuós Gelabert.

Torna tot un clàssic de les nit d’estiu santsenques: els dijous de cinema que organitza Cotxeres de Sants al passatge de Fructuós Gelabert. El cicle d’enguany conté pel·lícules que aborden temes com la segregació racial, la gestió de la diferència a l’escola, la corrupció política i el món de les amistats. Les sessions comencen a les 22 h.

Dijous 20 de juny, a les 22 h
Infiltrado en el KKKclan
 (castellà)
Dir. Spike Lee  (EUA) 2018
Durada: 128 min
A principis dels anys setanta, una època de gran agitació social amb l’aferrissada lluita pels drets civils com a teló de fons, Ron Stallworth es converteix en el primer agent negre del departament de policia de Colorado Springs. Però és rebut amb escepticisme i hostilitat pels comandaments i alguns dels agents. Sense acovardir-se, decideix seguir endavant i fer alguna cosa per la seva comunitat duent a terme una missió molt perillosa: infiltrar-se al Ku Klux Klan i exposar-lo davant la ciutat.

Dijous 27 de juny, a les 22 h
Wonder

Dir. Stephen Chbosky  (EUA) 2017
Durada: 113 min
Un nen de 10 anys nascut amb una deformitat facial que l’ha obligat a ser operat 27 vegades de cirurgia, s’esforça per encaixar a la nova escola.

Dijous 4 de juliol, a les 22 h
El reino  (v.o. en castellà)
Dir. Rodrigo Sorogoyen  (Espanya) 2018
Durada: 131 min
Manuel, un influent vicesecretari autonòmic que ho té tot a favor per fer el salt a la política nacional, observa com la seva perfecta vida s’enfonsa a partir d’unes filtracions que l’impliquen en una trama de corrupció al costat de Paco, un dels seus millors amics. Mentre els mitjans de comunicació comencen a fer-se ressò de les dimensions de l’escàndol, el partit fa pinya i únicament Paco surt indemne. Manuel és expulsat, assenyalat per l’opinió pública i traït pels que fins fa unes hores eren els seus amics. Tot i que el partit pretén que carregui amb tota la responsabilitat, Manuel no es resigna a caure sol. Amb l’únic suport de la seva dona i de la seva filla, i atrapat en una espiral de supervivència, Manuel es veurà obligat a lluitar contra una maquinària de corrupció que porta anys greixada, i contra un sistema de partits en què els reis cauen, però els regnes continuen.

Dijous 11 de juliol, a les 22 h
Green Book  (castellà)
Dir. Peter Farrelly  (EUA) 2018
Durada: 130 min.
Anys 60. Tony Lip és un rude italoamericà del Bronx que és contractat com xofer del virtuós pianista negre Don Shirley. Tots dos emprendran un viatge per a una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, on Tony haurà de tenir present “El llibre verd”, una guia que indicava els pocs establiments on s’acceptava als afroamericans. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a les que el destí unirà, obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de les seves vides.

Dijous 18 de juliol, a les 22 h
Les distàncies (v.o. en castellà i català)
Dira. Elena Trapé (Espanya) 2018
Durada: 100 min.
Olivia, Eloy, Guille i Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que compleix 35 anys. Aquest no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l’amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot.

En cas de pluja la projecció es farà dins de l’Auditori de les Cotxeres.