Comencen les activitats al nou Poliesportiu la Marina

07/07/2017 - 14:26

Esports. El nou equipament esportiu de 2.500 metres quadrats compta amb una triple pista i acollirà la pràctica de diferents modalitats esportives.

El Poliesportiu la Marina va entrar en funcionament el 3 de juliol per acollir el Campus Olímpia, un programa municipal que cada any ofereix a infants i adolescents de Barcelona una oferta àmplia i variada d'activitats educatives i de lleure pel període de vacances.

El nou pavelló del carrer de l’Energia, 21-35, consta de 2.500 metres quadrats amb una pista poliesportiva i grades, un vestíbul amb control d’accessos, una infermeria, una zona de vestidors col·lectius i una zona de vestuaris per àrbitres i tècnics, un espai de serveis de pista, un espai per administració i instal·lacions tècniques, un magatzem per material i un altre magatzem per al material de neteja. La capacitat de l’equipament és de 105 persones a l’espai esportiu, 120 persones als vestidors i 300 persones a la graderia. El poliesportiu està connectat a la xarxa Ecoenergies, que hi subministra fred i calor tant per a la climatització com per a l’aigua sanitària. L’accés, pel carrer del Coure, compta amb una rampa que permet assolir la cota des del carrer i dóna accessibilitat universal.

La inversió ha estat de 3.593.132,63 euros (IVA inclòs). El pavelló s’ha construït sobre una gran parcel·la de 18.525 metres quadrats on també hi ha el camp de futbol i altres equipaments públics.

El nom de Poliesportiu la Marina es va escollir de forma popular. L’entitat La Marina Viva va fer un procés participatiu a través de Facebook i presencialment a diversos equipaments municipals. En total, hi van participar 748 persones i “la Marina” va ser el nom escollit amb el 54 % dels vots.