Obertes les inscripcions als tallers dels centres cívics

05/12/2018 - 11:33

Tallers. La tornada de vacances se't farà menys dura si t'apuntes a algun dels més de 460 tallers d'hivern dels centres cívics i equipaments del districte.

Aquest dilluns 10 de desembre comencen les inscripcions dels més de 460 tallers i itineraris d’hivern dels centres cívics i equipaments del districte. Si vols trobar la constel•lació d’Orió, ballar dansa Khatak o Xarleston, dissenyar els teus personatges de còmic o un fotollibre, aprendre a cuinar galeres, organitzar el teu armari, fer un vídeo amb Moviemaker o una escultura en 3D acosta’t als centres cívics i equipaments del districte. Apunta’t i el mes de gener se’t farà més curt!

A la Marina, les inscripcions comencen al Centre Cívic la Cadena i a l’Espai Jove la Bàscula el proper dilluns 10 de desembre mentre que al Centre Cívic Casa del Rellotge i al Punt Multimèdia de la Marina s’obriran a partir del 17 de desembre. Per la seva banda, el Casal de Barri de la Vinya el procés d’inscripcions s’iniciarà a principis de gener. Als equipaments del barri, trobareu prop de 80 tallers i itineraris diferents. Entre les novetats del trimestre, destaquen els tallers de Xarleston, de disseny de personatges de còmic i d’edició de vídeo amb Moviemaker. Aixi doncs, si us agrada ballar swing, voleu crear els vostres personatges de manga o simplement fer un vídeo amb fotos de les teves vacances acosteu-vos als equipaments municipals de la Marina.

A Sants, al Centre Cívic Cotxeres-Casinet les inscripcions dels tallers d’hivern comencen dimarts 11 de desembre mentre que al Punt Multimèdia de la Casa del Mig s’obriran dilluns 17 de desembre. A nivell d’oferta, Cotxeres-Casinet ofereix 182 tallers i 8 itineraris diferents mentre que l’equipament del parc de l’Espanya Industrial organitza 21 tallers i 11 meetups dins de l’àmbit de les noves tecnologies. Entre les novetats del trimestre, destaquen els tallers d’astronomia, modelisme i de danses del món.

Pel que fa al Poble-sec, el Centre Cívic El Sortidor i el Centre Cultural Albareda ofereixen prop de 60 tallers de temàtiques variades com la costura d’hivern, el disseny d’un fotollibre o el joc sensorial per a nadons. A aquests, cal sumar els 26 tallers d’índole gastronòmica del cicle A Taula! i els 10 itineraris compartits per ambdós centres. En relació a l’oferta gastronòmica, aquest trimestre el cicle A Taula! programa moltes activitats relacionades amb el món de la xocolata i la cuina de productes de mar com ara les galeres, les sopes de peix i receptes del ranxo mariner. Finalment, pel que fa als itineraris compartits, destaquen visites a diferents exposicions de museus i equipaments del districte com ara el CaixaForum, el MNAC, la Fundació Joan Miró, el Jardí Botànic o el Cementiri de Montjuïc.

Per la seva banda, el Centre Cívic Font de la Guatlla les inscripcions dels tallers d’hivern comencen aquest dilluns 10 desembre. El centre posarà a la disposició dels seus usuaris i usuàries més de 60 tallers i 3 itineraris per persones de totes les edats. Entre les novetats del trimestre destaca el taller d’organització d’armaris seguint el sistema de l’autora japonesa Marie Kondo, un taller de Gimnàstica abdominal hipopressiva destinat a mares que han tingut recentment fills o filles.

Per a més informació sobre el procés d’inscripció i sobre els cursos consulteu les pàgines web dels centres cívics i dels equipaments esmentats.