Tens una idea pel cartell de la festa major?

03/04/2019 - 15:07

Disseny. Concursos de cartells per a les festes majors de la Marina, el Poble-sec, la Bordeta i Hostafrancs, amb premis de 677 €.

Amb aquests quatre concursos es triaran les imatges que identificaran enguany les festes majors de la Marina, del Poble-sec, de la Bordeta i d'Hostafrancs. Qui guanyi cadascun d'aquests concursos obtindrà un premi de 677 euros bruts, a més del reconeixement de veure el seu disseny per tot el barri. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells, d'aquí i d'arreu. Això sí, cada disseny ha de ser original i inèdit.

Pel que fa al 9è concurs de cartells de la Festa Major de la Marina, l’obra haurà d’incloure necessàriament les frases “Festa Major de la Marina”, “Del 21 al 24 de juny de 2019” i el lema “Festa Major de la Marina, bacanals de Barcelona”. El tema del cartell és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se als barris de la Marina o a la seva història. Els originals es poden lliurar entre el 15 d’abril i el 16 de maig al Districte o bé a la Unió d’Entitats de la Marina (c/ de la Mare de Déu de Port, 363, Parc de Can Sabaté) de dilluns a dijous de 10 a 14 hores.

Al 22è concurs de cartells de la Festa Major del Poble-sec, l’obra haurà d’incloure necessàriament les frases “Festa Major del Poble-sec”, “Del 19 al 28 de juliol de 2019”. El tema també és lliure, però es valorarà positivament l’ús de motius o imatges que puguin associar-se al Poble-sec o a la seva història. Els originals es poden lliurar entre el 15 d’abril i el 16 de maig al Districte o bé al Centre Cultural Albareda (c/ Albareda, 22–24) de dilluns a divendres de 9.15 a 13.45 i de dilluns a dissabte de 16.15 a 21.45 h.

La Festa Major de la Bordeta celebra aquest any la tercera edició del concurs de cartells previ. Aquí l’obra haurà d’incloure necessàriament les frases “Festa Major de la Bordeta”, “Del 4 al 8 de setembre de 2019”, “Acte de cloenda: La Bordeta en dansa, 14 de setembre” i el lema “La Bordeta suma!”. El tema del cartell és lliure, però també es valorarà positivament l’ús de motius o imatges que puguin associar-se al barri de la Bordeta o a la seva història. En aquest cas, els originals es lliuraran sempre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte entre el 15 d’abril i el 27 de maig.

Pel que fa al 17è concurs de cartells de la Festa Major d’Hostafrancs, l’obra haurà d’incloure necessàriament les frases “Festa Major d’Hostafrancs”, “Del 27 de setembre al 6 d’octubre de 2019 i l’etiqueta #FemHostafrancs”. El tema del cartell és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al barri d’Hostafrancs o a la seva història. Aquí els originals es poden lliurar entre el 15 d’abril i el 3 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte, que és al mateix barri.

El degà d’aquests concursos de cartells és el de la Festa Major de Sants. En aquest cas, el premi és de 1.177 euros bruts i el termini per presentar-s’hi també s’acaba el 16 de maig.

En tots els concursos, el format dels cartells ha de ser de 22 cm d’ample per 44 cm d’alt, i s’han de presentar en un suport rígid. Totes les obres es poden presentar a la seu del Districte de Sants-Montjuïc (c/ Creu Coberta, 104) de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h i dijous fins a les 18.30 h. Consulta les bases completes d’aquests concursos i anima’t a participar al del teu barri o en aquell o aquells que més t’interessin!