Concurs de projectes per ordenar Magòria

05/06/2019 - 19:00

Bordeta. Sessió informativa amb veïnat i entitats, responsables municipals i equips d'arquitectes que s'hi vulguin presentar: dimarts 11 de juny a les 17.30 h a la Sala Nova de Sant Medir.

L'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un concurs de projectes per tal d’atreure les millors propostes d’ordenació dels equipaments i dels espais lliures en l’àmbit situat entre els carrers del Corral, del Moianès, Gran Via de les Corts Catalanes i el CAP Bordeta-Magòria. Aquestes propostes han de resoldre les necessitats funcionals plantejades pels diferents ens públics que gestionaran els futurs equipaments, i alhora donar resposta a les demandes veïnals.

El proper dimarts 11 de juny tindrà lloc la sessió informativa d’aquest concurs, a les 17.30 hores a la Sala Nova de Sant Medir (carrer de la Constitució, 17). L’objectiu de la sessió és doble:

  • d’una banda, els responsables municipals i sectorials explicaran l’objecte del concurs i detallaran els àmbits a treballar;
  • de l’altra, les entitats veïnals implicades en el procés de transformació podran expressar també les seves inquietuds respecte del desenvolupament de l’àmbit.

La sessió està adreçada especialment als equips participants al concurs, que disposaran d’un torn de precs i preguntes per resoldre els possibles dubtes. El termini de presentació de propostes restarà obert fins el proper 2 de setembre.

Més informació:
Web d’Ecologia Urbana
Convocatòria del concurs públic