El dia de les persones cuidadores

31/10/2019 - 11:26

Poble-sec. Dimarts 5 de novembre celebrem el Dia Internacional de les Persones Cuidadores amb una jornada d'activitats al carrer Nou de la Rambla, davant del CAP Les Hortes.

Dimarts 5 de novembre celebrem el Dia Internacional de les Persones Cuidadores amb una jornada d'activitats al carrer Nou de la Rambla, davant del CAP Les Hortes. Pintarem un mural i hi haurà diversos tallers, xocolatada, contacontes i batukada amb la participació de totes les entitats i serveis del Poble-sec que treballen donant valor a les feines de cura i a les persones cuidadores.

La jornada comença a les 9.30 h al carrer Nou de la Rambla, 169, davant del CAP Les Hortes. Hi haurà diferents activitats i pintarem un mural amb les persones del grup de cuidadores que coordinen Serveis Socials i l’equip del mateix Centre d’Atenció Primària. Veniu a participar-hi i veure el mural!

En aquesta celebració del Dia Internacional de les Persones Cuidadores al Poble-sec, organitzada des del Pla Comunitari i el CAP Les Hortes, col·laboren Més que Cures, CooperaSec, la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec amb el projecte de Cosidores Baixem al carrer. Poble-Sec, Acompanyament Gent Gran, Fundació Idea i la Fundació Taller Artesà.