De Montjuïc al Tibidabo, la Cursa de l'Amistat

29/10/2019 - 14:44

Mobilitat. Aquest 1 de novembre de 8 a 11 h aproximadament es corre la 39a Cursa de l’Amistat. El punt de sortida és a l’esplanada del Castell de Montjuïc, i l’arribada, a la plaça del Tibidabo.

Aquest 1 de novembre de 8 a 11 h aproximadament es corre la 39a Cursa de l’Amistat. El punt de sortida és a l’esplanada del Castell de Montjuïc, i l’arribada, a la plaça del Tibidabo. El recorregut travessa els districtes de Sants-Montjuïc, les Corts i Sarrià-Sant Gervasi. Als carrers afectats, la circulació es reté al pas dels corredors.

Itinerari:
Ctra. de Montjuïc – av. del Castell – pg. del Migdia – Tarongers (en sentit contrari) – av. Miramar – av. de l’Estadi – pl. Sant Jordi – av. Francesc Ferrer i Guàrdia – av. Rius i Taulet – Lleida – Tamarit – Entença – Deu i Mata (en sentit contrari) – Constança – pas inferior Illa Diagonal – Caravel·la La Niña – av. Sarrià – pl. Prat de la Riba – pg. Sant Joan Bosco – pl. Artós – Major de Sarrià – General Vives – pl. Borràs – av. Vallvidrera – ctra. de Sarrià a Vallvidrera (BV-1462) – pl. Vallvidrera – c. Alberes – ctra. Vallvidrera al Tibidabo (BV-1418) – camí del Cel del Tibidabo.

Prohibició d’estacionaments:
A partir de les 06.00 i fins a les 11.00 hores del dijous 1 de novembre, es prohibeix l’estacionament (inclòs vehicles de dues rodes) a:

  • Tarongers (ambdós costats), entre av. Miramar i pg. del Migdia.
  • Av. Miramar (ambdós costats), entre Tarongers i pg. Santa Madrona.
  • Av. de l’Estadi (ambdós costats), entre pg. Santa Madrona i Jocs del 92.
  • Av. Francesc Ferrer i Guàrdia (costat mar), entre l’av. Reina Maria Cristina i l’accés al pavelló Mies van der Rohe.
  • Av. Rius i Taulet (ambdós costats), entre l’av. Reina Maria Cristina i Guàrdia Urbana.
  • Tamarit (ambdós costats), entre Lleida i l’av. del Paral·lel.

Els vehicles que, malgrat la senyalització i les mesures adoptades, puguin quedar estacionats en aquests carrers seran encintats per l’organització, per tal d’evitar la seva posada en moviment.

La circulació es reté al pas dels corredors, si bé es permet puntualment l’encreuament (en sentit transversal) aprofitant els clars naturals entre corredors i adoptant les màximes mesures de seguretat.

A les calçades de doble sentit de circulació, la cursa utilitza únicament la part dreta de la calçada, evitant l’ocupació de la meitat esquerra, que queda reservada per al trànsit de vehicles.