#DecidimPressupostos, en línia!

12/03/2020 - 10:56

Participació. Les trobades presencials per plantejar propostes al Programa d’Actuació del Districte i el Pressupost participatiu s'han anul·lat per contenir el coronavirus, però el procés participatiu continua a Decidim.Barcelona.

Atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries i de Agència de Salut Pública de Barcelona, les trobades presencials per plantejar propostes al Programa d’Actuació del Districte i el Pressupost participatiu s'han anul·lat per contenir la transmissió del coronavirus, però el procés participatiu continua a Decidim.Barcelona.

A partir dels següents enllaços i instruccions podreu consultar els projectes de Pressupostos i les propostes de PAD presentats, comentar-los i seguir-los, o bé fer-ne de nous fins el 27 de març.

Us expliquem com fer-ho:

  • Els Pressupostos participatius són un instrument per decidir una part de les inversions municipals als districtes. S’han reservat 75 milions d’euros del pressupost municipal, nou dels quals corresponen al districte de Sants-Montjuïc, perquè els veïns i les veïnes decideixin com volen invertir-los. Us ho expliquem amb més detall al vídeo que podeu veure a continuació: https://www.youtube.com/watch?v=3EcUrFct7dg&feature=youtu.be
  • Podeu presentar un projecte d’inversió a través del següent enllaç: https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/3768
  • El Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Programa d’Actuació de Districte (PAD) són instruments de planificació del mandat que estableixen les principals línies de treball i prioritats a desenvolupar en cadascun dels 10 districtes de Barcelona.
  • Podeu consultar les propostes inicials elaborades per l’equip de govern, les aportacions ciutadanes fetes fins ara o fer-ne de noves a través del següent enllaç:
    https://www.decidim.barcelona/processes/PAM2020/f/3733
  • Qualsevol persona o entitat pot presentar propostes pel Pla Municipal i projectes pels Pressupostos Participatius. Només cal que tingueu un compte d’usuari/a. Si encara no el teniu, us expliquem com fer-ho a través del següent vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=216hJvdMabQ&feature=youtu.be

Atesa la conjuntura actual, seguirem actuant seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i publicarem qualsevol nova modificació al Decidim.Barcelona.