Tarda d’òpera a la Marina

04/11/2019 - 08:52

Cultura. 10 botigues de la Marina esdevenen temples de la lírica aquest dijous per la tarda.

Amb les actuacions d'aquest dijous, el programa "Òpera al Comerç" s'haurà presentat ja a 5 eixos comercials del districte: Sants-Les Corts, Paral·lel, Creu Coberta, carrer de Sants i la Marina.

La segona edició del programa “Òpera al comerç” ofereix de manera gratuïta 2.760 actuacions líriques a més de 230 botigues de Barcelona. Els cantants hi interpreten àries i cançons napolitanes, relacionant cada peça lírica amb l’activitat del comerç on tingui lloc l’actuació.

“Òpera al comerç” vol apropar aquest gènere líric, un art sovint desconegut pel gran públic, a tota la ciutadania i reforçar el caràcter d’espai d’interrelació ciutadana que representa el comerç de proximitat a Barcelona.

Totes les actuacions comencen de manera simultània a les 17.30 hores i es repeteixen cada 15 minuts fins a les 20.30 hores, per facilitar, així, el seguiment d’aquesta ruta lírica als clients i a totes les persones que vulguin escoltar totes les peces.

En aquest programa hi col·labora Òpera Jove de Catalunya, entitat dedicada a difondre l’òpera i a potenciar els nous talents lírics catalans. Entre els cantants participants, figuren intèrprets que ja van participar en l’edició anterior com les sopranos Charo Tris Charo PicazoAlina FurmanMireia Dolç, els barítons Joan Sebastià Colomer Fernando Álvarez i el contratenor Sergio Monsalve i incorporacions com les de Natasha Tupin o Sara Bermúdez.