Dilluns, consell de barri a la Bordeta

13/11/2019 - 13:29

Participació. El Consell de Barri de la Bordeta es reuneix dilluns a les 18 h a la nova Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) per renovar-ne la vicepresidència i parlar de la Zona de Baixes Emissions i altres qüestions d'interès per al barri.

El Consell de Barri de la Bordeta es reuneix dilluns a les 18 h a la nova Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) per renovar-ne la vicepresidència i parlar de la Zona de Baixes Emissions i altres qüestions d'interès per al barri.

1. Presentació del director de l’EMAV.
2. Renovació de la Comissió de Seguiment i de la vicepresidència del Consell de Barri.
3. Zona de Baixes Emissions (ZBE).
4. Informacions del barri.
5. Torn obert de paraules.

El Consell de Barri és l’òrgan de participació més proper al veïnat, per informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del teu barri. Es reuneix com a mínim dos cops l’any i, en les seves sessions, es debat sobre els plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones assistents. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament per tal que hi donin resposta.

Obert a tots els ciutadans i ciutadanes del barri. Per intervenir al torn obert de paraules, cal emplenar un full d’intervenció amb les dades de contacte i la qüestió de què es vol parlar, per tal de poder rebre també resposta per escrit si és necessari.

El Consell de Barri de la Bordeta es reuneix per primer cop en una sala de la nova Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV), que és l’antic bloc 7 de Can Batlló rehabilitat. L’adreça i l’accés es fa per la Gran Via de les Corts Catalanes, 173-175.

S’ha activat també la pàgina del Consell de Barri de la Bordeta a Decidim.Barcelona, la plataforma de participació digital de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest espai podeu consultar la informació del Consell, el seu funcionament, les sessions i els detalls del procés de renovació de la vicepresidència i la Comissió de Seguiment.

Així mateix, us informem que si voleu assistir al Consell de Barri i necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva i/o el servei d’acollida d’infants, cal que ho comuniqueu amb una antelació de tres dies laborables al correu electrònic dte03_personesiterritori@bcn.cat

Participació a Twitter amb l’etiqueta #laBordeta.