Dona sang a Cotxeres

29/06/2020 - 11:24

Salut. El Banc de Sang i Teixits torna a Sants-Montjuïc: aquest dimarts 7 de juliol rebrà donacions a les Cotxeres de Sants d'aquelles persones que hagin demanat cita prèvia a través del web.

El Banc de Sang i Teixits torna a Sants-Montjuïc. En aquest cas rebrà donacions dimarts 7 de juliol a les Cotxeres de Sants. Aquelles persones que vulguin donar-hi sang han de demanar cita prèvia al web donarsang.gencat.cat.

Nova crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia de la covid-19 per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions i altres malaties. El Banc de Sang organitza una jornada de recollida a l’Auditori de les Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79) el dimarts 7 de juliol de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Es prega a tothom que s’hi acosti a donar sang que porti guants i mascareta. En arribar a l’espai de donació es demanarà als donants que es rentin les mans, que omplin un qüestionari amb un bolígraf d’un sol ús i se’ls prendrà la temperatura per descartar que tinguin febre abans de procedir a la donació. Es prega que, en la mesura que sigui possible, es porti el qüestionari emplenat des de casa. Es pot descarregar aquí.

Més informació