«Salva vides, salva històries»

12/02/2020 - 13:44

Salut. Jornada de donació de sang aquest divendres 14/02 a l'Escola Pràctiques (Sants), de 8.30 a 13 h i de 15.15 a 19 h.

L'alumnat de 6è de Primària de l'Escola Pràctiques, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, ha organitzat una jornada de donació de sang aquest divendres 14 de febrer. Amb el lema «Salva vides, salva històries», conviden famílies, comunitat escolar i tot el veïnat del barri a acudir-hi de 8.30 a 13 h i de 15.15 a 19 h per donar sang.

Aquesta és una jornada especial de donació de sang que tindrà lloc a les instal·lacions de l’Escola Pràctiques, al carrer de Melcior de Palau, 138, dos carrers per sobre de l’estació de Sants. L’alumnat de 6è de Primària de l’escola ha dissenyat els materials per fer-ne difusió, unes enquestes i el regalet que lliuraran a totes les persones donants. També us acompanyaran durant tot el procés fins que sortiu de l’escola

Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos, tot i que hi ha uns quants factors que ho poden condicionar. La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat. I és que la transfusió de sang està indicada per al tractament de pacients que, en un moment determinat, presenten una mancança de components sanguinis que no pot ser substituïda per altres alternatives.

Si aquest dia no pots venir sempre pots donar sang un altre dia. Consulta el lloc on pots fer-ho al Banc de Sang i Teixits.