El mapa de la festa major

09/08/2018 - 14:43

Mobilitat. Amb motiu de la Festa Major de Sants, aquests carrers es tanquen a la circulació entre el 14 al 26 d'agost.

Per tal de poder decorar els 14 carrers que es guarneixen per la Festa Major de Sants, del 17 al 26 d'agost, ambdós dies inclosos, els trams ratllats amb vermell en aquest plànol es tanquen a la circulació. Una raó més per utilitzar la xarxa de transport públic per arribar la festa. A més de les parades de metro de Plaça de Sants (L1, L5) i Sants-Estació (L3, L5), al voltant del barri de Sants trobeu les de Badal (L5), Plaça del Centre (L3), Tarragona (L3) i Hostafrancs (L1).

La Festa Major de Sants s’acaba a les dues de la matinada els dies feiners. Divendres i dissabte, vigília de festiu per a molts, la festa s’allarga fins a les tres. Per tot el barri trobareu 30 punts amb cabines higièniques i urinaris on fer les vostres necessitats, a més dels lavabos de tots els establiments que trobeu oberts (obligats a oferir-los a totes les persones que ho demanin, siguin clients o no), així que no hi ha excusa per a cap alternativa incívica.

Al mapa adjunt també trobeu indicats els espais dels actes unitaris de la Festa Major de Sants (parc de l’Espanya Industrial i jardins de la Rambla de Sants) i la ubicació de les atraccions de fira, a tocar de l’estació de Sants.