El túnel de Badal, tancat aquest dissabte a la nit

18/05/2020 - 18:28

Mobilitat. Entre les 23 h de dissabte 23/05 i les 6.30 h de diumenge 24/05 s'hi duran a terme proves dels sistemes de seguretat.

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de maig, entre les 23 h de dissabte i les 6.30 h de diumenge, es tancarà el túnel de Badal de la ronda del Mig des del carrer de Sabino Arana fins a la plaça d'Ildefons Cerdà, en tots dos sentits. Durant la nit s'hi provaran els sistemes d’emergència, que senyalitzaran el tancament dels dos túnels i els tancaran físicament amb les barreres de seguretat.

Per dur a terme aquestes proves de funcionament dels plans i sistemes d’emergència instal·lats al túnel de Badal, amb condicions de seguretat, cal tallar-hi totalment el trànsit durant unes hores. El bus V3 fa una part del recorregut a través d’aquest túnel, però per no interferir-hi el tall es fa fora de l’horari de servei d’aquesta línia de la nova xarxa d’autobusos de TMB.

Dissabte a les 23 h es començarà tallant a la plaça d’Ildefons Cerdà la boca sud del túnel de Badal en sentit ascendent. Seguidament s’aniran tancant les incorporacions des dels carrers de la Constitució i de Sants, i senyalitzant els desviaments corresponents. A les 23.30 h ja estarà tancat tot el túnel de Badal de la ronda del Mig en sentit ascendent i es començarà a tallar-ne el sentit descendent: els vehicles es desviaran cap al lateral a l’altura del carrer de Sabino Arana. Un cop tancada també la incorporació de l’avinguda de Madrid, tot el túnel romandrà tallat a la circulació, des de les Corts fins a la Gran Via i viceversa, aproximadament fins a les 6.30 h del matí de diumenge, en què s’hi restablirà la circulació.