Informació sobre drogues a la Festa Major

13/08/2019 - 22:13

FM Sants. Energy Control instal·la un estand informatiu sobre drogues al costat d'alguns dels concerts més importants.

Energy Control combat amb informació i assessorament especialitzat el consum irresponsable de drogues. Aquesta entitat és present a la Festa Major de Sants amb estands informatius al voltant d'alguns dels concerts musicals més massius de la programació.

Trobareu l’estand d’Energy Control dissabte 24 a la nit, de 22 a 3 h, al costat de l’escenari dels Borinots davant de l’Estació de Sants on actuaran els grups Playman, Quatre Vents i PD. Dimarts 27 seran al Parc de l’Espanya Industrial de 21 a 1 h, prop dels concerts dels grups Hello Lilliput i Hotel Cochambre. Dijous 29 i divendres 30 tornen a l’espai de concerts joves dels Borinots de 22 a 3 h, durant els concerts d’EAM, Smoking Souls, Segona Mà i Albercocks. Dissabte 31 a la nit, de 22 a 3 h, també hi seran amb les actuacions de Cronopios, Atupa i PlanB.

El personal d’Energy Control que informa i assessora el jovent en aquests estands coneixen tant les substàncies estupefaents com els seus efectes i l’ús que se’n fa. N’informen personalment i distribuint també material informatiu i preventiu, com fullets, guies i cartells. Quan cal, també analitzen les substàncies que els hi porten, perquè els consumidors sàpiguen ben bé què s’estan prenent.

L’actuació es duu a terme des del respecte i l’acceptació de les opcions de cadascú, però aportant informació rigorosa i assessorament personalitzat perquè aquestes decisions es prenguin de forma més conscient. El servei d’informació i prevenció s’integra a la festa i s’adapta a l’entorn en què es duu a terme.