Festivals de cloenda dels tallers de primavera

12/06/2019 - 14:23

Sants | Marina. Si durant el trimestre has fet tallers de música, gimnàstica o danses, ara toca pujar a l'escenari del Casinet d'Hostafrancs, el Centre Cívic La Cadena o La Bàscula. I si no, gaudeix dels espectacles!

El Centre Cívic Cotxeres-Casinet, el Centre Cívic La Cadena i l'Espai Jove La Bàscula celebren aquests dies el final de curs o, si més no, dels tallers de música, gimnàstica o danses que s'hi han fet durant la primavera. Si hi has participat, ja et deus estar preparant per pujar a l'escenari. Si no, pot ser el moment d'acostar-t'hi a gaudir de les creacions escèniques i artístiques dels teus veïns i veïnes de totes les edats!

Tots els alumnes i amigues de La Bàscula esteu convidats a la festa de tancament del curs, aquest dissabte de 18 a 23.30 h. Pujaran a l’escenari els tallers de música, el de cant, els joves DJ de la casa, els tres combos actuals i els ja consolidats Vollprof i Scale Dogs. El concert és gratuït i després hi ha un sopar comunitari per donar la benvinguda a l’estiu, amb botifarra a la brasa, amanides, fruita de temporada, pa i vi per 7 €. Reserves per WhatsApp al 682642116. I després de sopar, el concert de Mr. Love Daddy!

Diumenge a les 12 h, al Centre Cívic La Cadena es fa la mostra final dels tallers de ballet, gimnàstica dolça, gimnàstica de manteniment i passos lliures de salsa.

Els tallers infantils del Centre Cívic Cotxeres-Casinet també pugen a l’escenari del Casinet d’Hostafrancs diumenge a les 12 h, per mostrar les coreografies i els avenços que han fet durant el curs. L’alumnat dels tallers d’adults actuarà dimecres 19 al vespre (19 h) també al Casinet d’Hostafrancs.