Reobert el carrer de Vila i Vilà

17/12/2020 - 12:32

Durant els darrers dies s'ha pavimentat de nou el carrer de Vila i Vilà des del passeig de Josep Carner fins al carrer de Palaudàries. La finalització total d'aquesta segona fase del nou col·lector d'aigües de la part baixa del Poble-sec s'ha ajornat fins al 15 de febrer.

La construcció d’un tram de col·lector sota el carrer de Vila i Vilà, entre Palaudàries i Carrera, i la posterior urbanització del carrer fins al passeig de Josep Carner, es completa aquest mes de desembre amb la pavimentació d’aquesta via. Durant els darrers dies s’han dut a terme els treballs de col·locació de panot al pas elevat de la cruïlla dels carrers de Carreras (que també estava tallat al trànsit) i de Vila i Vilà.

La finalització total de les obres s’ha ajornat fins al 15 de febrer de 2021 a causa d’unes comprovacions del cablejat elèctric. El carrer de Vila i Vilà, tallat al trànsit entre Palaudàries i Carrera des de l’octubre de 2018, ha quedat reobert des del 17 de desembre de 2020.

L’Ajuntament treballa en la redacció del projecte de la tercera i última fase de les obres de millora del drenatge i el clavegueram del Poble-sec, que evitarà les inundacions al Paral·lel i el Raval quan es produeixen pluges molt intenses.