La "Granja Elena" guanya els Premis Barcelona Restauració 2018

19/02/2019 - 10:04

Premis. Els altres establiments guanyadors d'aquesta edició són “El Tomàs de Sarrià” de Sarrià-Sant Gervasi i “En Ville” de Ciutat Vella.

La “Granja Elena” de la Marina, “El Tomàs de Sarrià” de Sarrià-Sant Gervasi i “En Ville” de Ciutat Vella són els establiments guanyadors dels premis Barcelona Restauracio 2018. El restaurant “Can Recasens”, del districte de Sant Martí, rep també un reconeixement especial pels seus 113 anys de servei al barri del Poblenou.

Fins a un total de 30 candidatures de bars i restaurants de tots els districtes de la ciutat han estat finalistes de la segona edició dels Premis Barcelona Restauració. L’acte de lliurament dels premis als tres restaurants guanyadors ha tingut lloc a la seu de l’antiga fàbrica Damm en  un acte  conduït pel cuiner i presentador de TV3 Marc Ribas.

Els guardonats de l’edició 2018

El jurat ha decidit atorgar aquest any el premi “Qualitat Gastronòmica” a la “Granja Elena” en reconeixement al fet de representar “l’alta gastronomia de barri” a la Marina.

Situada al passeig de la Zona Franca, la “Granja Elena” va néixer l’any 1974 com a bar i xarcuteria amb Olga Sierra al capdavant de la cuina. Amb el pas del temps, l’establiment ha esdevingut l’establiment de cuina de qualitat que coneixem avui en dia tot mantenint la gestió familiar de la família Sierra, ara sota la direcció dels germans Borja, Guillermo i Patrícia, i la seva clientela habitual.

El premi de la categoria “Integració en el barri” ha estat concedit a “El Tomàs de Sarrià” per ser patrimoni viu del districte de Sarrià-Sant Gervasi i de la ciutat de Barcelona i tenir una història de 100 anys.

Pel que fa a la categoria de “local notori o innovador”, el guardó ha estat donat al restaurant “En Ville” del districte de Ciutat Vella. El Jurat ha valorat l’aposta de l’establiment per respondre a les necessitats nutricionals dels celíacs amb una carta adaptada en un 95%.

Finalment, el jurat de l’edició d’aquest any ha decidit per unanimitat reconèixer el restaurant “Can Recasens”, del districte de Sant Martí, per la seva trajectòria de 113 anys i la seva aportació a la gastronomia del barri del Poblenou.