L'orquestra infantil del Poble-sec sona "fins a la cassola"

07/07/2020 - 13:33

Música. 'Hasta la cacerola' és el vídeo musical creat durant el confinament per una quarantena de joves músics de l'Orquestra Infantil i Juvenil "Do d'acords".

L'associació Integrasons presenta el vídeo 'Hasta la cacerola', una proposta musical casolana executada durant el confinament per una quarantena de joves músics de l'Orquestra Infantil i Juvenil "Do d'acords" del Poble-sec, perquè la seva música no s'aturi malgrat l'emergència sanitària de la pandèmia de la covid-19.

Editada per Bernat Rueda, la peça presenta una gran varietat d’instruments musicals, convencionals i domèstics creats pels mateixos músics que, tot i haver hagut de cancel·lar assajos i reprogramar concerts, han demostrat que es pot fer música des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Podeu veure el vídeo musical al canal de YouTube d’Integrasons.

Des de 2011, l’Orquestra Infantil i Juvenil “Do d’acords” és un dels projectes en actiu de l’associació Integrasons. El Centre Cultural Albareda, al Poble-sec, n’és la seu i allà on normalment es realitzen els assajos.

Més informació