Ja us podeu inscriure als tallers virtuals dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones

04/05/2020 - 16:09

Feminismes. Tallers dels PIAD des de casa

Amb motiu de la crisi sanitària de la Covid-19, els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) estan tancats al públic temporalment però mantenen l'atenció per telèfon i per correu electrònic i a partir del 27 d'abril ofereixen una àmplia oferta de tallers per fer des de casa. Ja us hi podeu inscriure!

Durant els propers mesos els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) organitzen una sèrie de tallers gratuïts a disposició de totes les dones majors d’edat que viuen, estudien o treballen a Barcelona. Els cursos es faran en línia a través de la plataforma indicada en cada cas.

Dansa, autodefensa, risoteràpia, autocura, esport… els tallers dels PIAD tenen en comú la connexió i consciència del cos i les emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament.

Inscripcions:

  • Per telèfon: 936 197 311 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores)
  • O a través del correu electrònic indicat a la fitxa de cada taller

Si us interessa un taller que ja ha començat podeu preguntar si hi queden places.

Què són els PIAD?
Són Punts d’Informació i Atenció a les Dones que ofereixen informació, formació i assessorament en diferents àmbits. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: assessorament jurídic, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista, així com activitats comunitàries de sensibilització. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït.

Amb motiu de la crisi sanitària de la Covid19, els PIAD estan tancats al públic temporalment però mantenen l’atenció per telèfon i per correu electrònic. Més informació