Concurs Jove de Microrelats sobre la pandèmia

06/04/2021 - 15:13

Joves. Envia el teu relat abans del 16 d’abril al Punt InfoJove de Sants-Montjuïc o al del Paral·lel.

Els Punts InfoJove de Sants-Montjuïc i del Paral·lel, i el servei Aquí T’escoltem, llancen un concurs de microrelats per Sant Jordi amb la idea que els i les joves puguin expressar en paraules la muntanya russa d’emocions que han viscut des de l'esclat de la pandèmia de covid-19.

El concurs està adreçat a tot els i les joves d’entre 12 i 21 anys. Per participar-hi només cal enviar un microrelat d’una extensió màxima de 200 paraules fins al 16 d’abril als correus electrònics dels Punts Injoves de Sants-Montjuïc (dte03_pijsantsmontjuic@bcn.cat) o del Paral·lel (pijparal.lel@bcn.cat).

El concurs es divideix en dues categories. Una primera reservada per als i les joves de 12 a 16 anys i una segona adreçada per als i les joves de 17 a 21 anys.

Els microrelats hauran de centrar-se amb les emocions que ha viscut el jovent durant la pandèmia i hauran de fer servir el gènere literari de la prosa. Tanmateix, les històries poden ser reals o inventades.

Els guanyadors o guanyadores de cada una de les dues categories, rebran com a premi un xec valorat en 50 € per gastar en dues llibreries del districte de Sants-Montjuïc (La Ciutat Invisible i La Carbonera) i un exemplar del llibre “El cuaderno donde me puedo expresar sin filtros” de Cristian Olivé i Èlia Riudavets.

Els microrelats guanyadors s’anunciaran a través dels perfils d’Instagram del Punt Infojove de Sants-Montjuïc (@pijsantsmontjuic) i del Paral·lel (@pijparal.lel) el proper 22 d’abril.

El jurat del concurs el componen professionals de les tres biblioteques del districte de Sants-Montjuïc: la Vapor Vell (Sants), la Francesc Candel (la Marina) i la Poble-sec – Francesc Boix.

Abans de lliurar els relats, es recomana als i les concursants que facin un ullada a les bases completes del concurs ja que es demana que les obres s’enviïn amb un format especial.