Obres a l'Espai Química

31/03/2021 - 19:45

Marina. Del 7 d'abril al 9 de maig, les activitats i serveis que habitualment es presten al Servei de Dinamització Juvenil Química es traslladen a l'Espai Veïnal annex i a l'Espai Jove La Bàscula.

Del 7 d'abril al 9 de maig, les activitats i serveis que habitualment es presten al Servei de Dinamització Juvenil Química es traslladen a l'Espai Veïnal annex i a l'Espai Jove La Bàscula.

Les obres de millora del paviment dels dos equipaments del carrer de la Química obliguen a tancar-los temporalment i traslladar-ne les activitats de l’un a l’altre o bé a altres punts del barri de la Marina de Port. Així, a partir de dimecres 7 d’abril, el Servei de Dinamització Juvenil que habitualment ocupa el local del número 8 del carrer de la Química es trasllada a l’Espai Veïnal Química situat al número 4, de fet a la mateixa finca. Els serveis Aquí T’Escoltem (ATE) i Konsulta’m es prestaran les properes setmanes a l’Espai Jove La Bàscula.

Es preveu que el nou paviment del local del Servei de Dinamització Juvenil quedi enllestit abans del 10 de maig. Llavors començaran les mateixes obres a l’Espai Veïnal Química, el que obligarà a traslladar-ne temporalment tota l’activitat al local veí ja renovat.