Tallers d'estiu

01/06/2019 - 13:29

Tallers. Els centres cívics i equipaments de Sants-Montjuïc ofereixen més de 90 tallers ben diversos per fer a l'estiu, adaptats als teus interessos i a totes les edats.

Els centres cívics i equipaments de Sants-Montjuïc ofereixen més de 90 tallers ben diversos per fer aquest estiu, durant el mes de juliol, adaptats als teus interessos i per a totes les edats. Des de pintura d'estrelles fins a creació de circuits electrònics impresos, passant per aprendre a pilotar drons, fer còctels o estimular la memòria, i activitat física en totes les modalitats. Consulta les programacions annexes i el procediment per apuntar-s'hi, al llarg d'aquest mes de juny. Les inscripcions es poden fer quasi sempre en línia i sempre al mateix centre. Consulta els descomptes i subvencions a la matrícula per a determinats col·lectius, com les persones en atur.

Els centres cívics del Poble-sec ofereixen una vintena de tallers durant les quatre setmanes de juliol. Al Centre Cívic El Sortidor, pots triar entre cinc tallers per al benestar físic (ioga, zumba, gimnàstica hipopressiva o botty dance); un per pintar cels, núvols i estrelles a l’aquarel·la; i els del cicle de cultura i gastronomia A Taula!, que proposa quatre tallers més per endinsar-se en la cuina japonesa, d’estiu, de brots vius i germinats, i contra el malbaratament. Al Centre Cultural Albareda hi ha cinc tallers d’activitat física (ioga, pilates, tai-txí, zumba i gimnàstica hipopressiva); un per aprendre a tocar ritmes africans; i dos tallers musicals en família, per anar-hi amb infants de 16 mesos a tres anys, o de tres a sis anys. Les inscripcions es fan a partir de l’11 de juny. Pels tallers A Taula!, que són gratuïts, només cal fer una aportació econòmica en efectiu per comprar els ingredients.

El Centre Cívic Casa del Rellotge fa 24 tallers durant el juliol, alguns de dues i d’altres de quatre sessions. N’hi ha d’expressió i moviment (zumba, salsa i música americana) i d’activitat física (aikido, pilates, gap, estiraments, tai-txí i diversos tipus de ioga), però també d’arts manuals (tampografia, mandales i “tatuatge” de bicicletes), pilotatge de drons, mediació en família, tast de vins i cerveses, art floral japonès i passejades per Montjuïc. Els nens i nenes de més de set anys hi poden aprendre circ. Les inscripcions comencen el 17 de juny.

El Centre Cívic La Cadena ofereix durant les quatre setmanes de juliol nou tallers artístics i esportius, per fer diversos tipus de gimnàstica o tonificació, aprendre a ballar salsa, swing o zumba. Les inscripcions es fan al mateix centre del 18 al 28 de juny.

El Centre Cívic Font de la Guatlla fa 30 tallers durant les quatre setmanes del juliol. D’activitat física, hi ha diversos tipus de gimnàstica i de ioga, a més de txikung, pilates i running. També hi pots ballar zumba, swing, country, afrobeat o sh’bam. O aprendre francès, cuina antioxidant o a fer còctels. La primera setmana també es fa un taller de sketchbooking. Per als més grans hi ha un taller d’estimulació de la memòria i per als més petits, funky, anglès, ceràmica, cuina, ioga o fitness en família. Les inscripcions comencen el 3 de juny.

Al Punt Multimèdia FAB de la Casa del Mig continuen diversos tallers i cicles de meetups per iniciar-se al món maker, la impressió 3D i la creació multimèdia. Del 9 al 18 de juliol s’hi fa un taller per crear el teu propi circuit imprès. Abans, de l’1 al 5 de juliol, hi ha un casal d’estiu per a nois i noies d’11 a 14 anys interessats en la robòtica. Al Punt Multimèdia de la Marina, ubicat a la Casa del Rellotge, també hi ha un taller de robòtica (8-11 de juliol, de 8 a 10 anys) i un altre de Minecraft educatiu (1-4 de juliol, de 10 a 14 anys).

Durant el juny i el juliol, l’Espai la Clau (Hostafrancs) i l’Espai 12@16 (el Poble-sec) continuen oferint tallers setmanals per a adolescents de 12 a 16 anys. Activitats musicals, artístiques, esportives, gastronòmiques i algunes sortides a les que us podeu apuntar consultant el blog de l’Espai 12@16 o l’Instagram de l’Espai la Clau.