La Festa Major de la Bordeta ja té cartell

11/07/2018 - 19:00

Festa Major. La imatge de la Festa Major de la Bordeta s'ha presentat en el marc del Consell de Barri de la Bordeta d'aquest dimecres.

La imatge guanyadora del 2n Concurs de Cartells de la Festa Major de la Bordeta és obra de la il·lustradora santsenca Elisa Soro, que s'ha inspirat en les experiències viscudes durant les festes d'aquest barri des de la seva infantesa.

La imatge de la Festa Major d’enguany de la Bordeta s’ha presentat en el marc del Consell de Barri d’aquest de la Bordeta que ha tingut lloc dimecres 11 de juliol a la Sala Nova de Sant Medir en un acte presidit per la regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez.

El cartell de la Festa Major és obra de l’artista plàstica i il·lustradora del barri, Elisa Soro, que enguany ha guanyat també el concurs de cartells de la Festa Major de Sants.

En haver viscut tota la vida al barri de la Bordeta, l’autora s’ha inspirat en les seves experiències vitals. En paraules seves, “de ben petita gaudia amb les actuacions dels pallassos mentre menjava una bona tassa de xocolata i d’adolescent desitjava sortir a ballar amb l’orquestra. Ara, amb uns quants anyets més a sobre, com a mare, encara segueixo amb il·lusió els diferents actes que es duen a terme a la nostra festa major, per què la petita de la casa ho gaudeixi com ho he gaudit jo sempre.” En d’altres paraules, les activitats que organitzen les diferents comissions de festes, pensades per a grans i petits, han estat el punt de partida de la il·lustradora per crear el Cartell de la Festa Major de la Bordeta.