Laboratori escènic per a persones de 16 a 20 anys

08/01/2020 - 15:25

Marina. L'artista Mariona Naudin condueix un laboratori escènic gratuït al Graner i a l'Espai Química. T'hi apuntes?

Què és una turba? Què pot fer un cos i què poden fer molts cossos? Quina és la revolució del futur?

Aquest és un espai de creació on obrir el propi imaginari per materialitzar-lo escènicament, un espai on experimentar en col·lectiu aportant idees i inquietuds pròpies; un lloc on provar coses, on l’error no és el final sinó el principi, on l’accident és un element potenciador. Es treballarà des de les inquietuds i les necessitats de les participants a través de pràctiques escèniques, coreogràfiques i de materials literaris i audiovisuals. També es posarà el focus en aspectes de l’actualitat que ens interpel·len.

El laboratori està dirigit per l’artista Mariona Naudin, creadora i treballadora de les arts vives formada en teatre físic a Espanya, Alemanya i Argentina. Actualment forma part de les companyies Mos Maiorum (resident al Teatre Lliure) i Las Detectives, i és artista associada al Graner.  El programa compta també amb sessions fora de l’espai del laboratori: conferències, espectacles, processos de creació, entre d’altres. Algunes sessions comptaran amb la col.laboració d’altres artistes o professionals d’altres àmbits.

El taller es durà a terme cada dimecres de 18 a 21 h a partir del 29 de gener al Graner (carrer de Jane Addams, 14) i a l’Espai Química Joves (carrer de la Química, 2). És gratuït. Per inscriure-t’hi, envia una carta de motivació a info@granerbcn.cat.