Per Nadal, tota joguina val?

10/11/2021 - 19:49

Infants. Jocs i joguines surten de les capses perquè infants de 0 a 14 anys les puguin mirar, tocar i provar del 17 al 20 de novembre a les Cotxeres de Sants.

Veure i provar ara els jocs i les joguines per promoure el consum responsable durant les properes festes de Nadal. Amb aquest objectiu, les ludoteques municipals de Sants-Montjuïc organitzen la 24a edició de la mostra "Per Nadal, tota joguina val?". L'auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants s'omple un cop més de joguines del 17 al 20 de novembre.

Les joguines surten de les capses perquè els infants, de 0 a 14 anys, i les famílies, les puguin tocar i provar. Hi haurà exposats jocs i joguines de diferents categories (jocs de taula, simbòlic, de construcció i de petita infància) cedits per a l’ocasió per més de 70 empreses fabricants i distribuïdores de joguines.

Els ludotecaris i ludotecàries de Sants-Montjuïc, especialistes en el desenvolupament integral dels infants a través del joc, seran presents en l’exposició per assessorar els i les visitants i explicar com funcionen i quines són les característiques de cada joguina, les edats recomanades per a fer-ne ús i on es poden trobar.

A més, al llarg dels quatre dies, a l’exposició hi haurà una zona per jugar a jocs de taula en família, s’hi faran tallers i demostracions d’empreses col·laboradores i se sortejarà cada dia un lot de joguines.

“Per Nadal, tota joguina val?” obre dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30 h. Dissabte, l’horari serà d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Per assistir-hi no cal reserva prèvia, però l’aforament serà limitat i controlat. Això pot implicar algunes esperes per accedir a l’auditori de les Cotxeres de Sants. Les activitats diàries de l’exposició i la llista de tots els fabricants participants les podreu trobar als canals de Facebook i d’Instagram d’aquesta exposició.