Reobertura de la Biblioteca Francesc Candel

08/06/2020 - 12:01

Biblioteques. Des del 9 de juny es poden retornar préstecs a la bústia exterior de la biblioteca, així com reservar nous documents a través d'un formulari en línia.

Després del confinament per frenar el contagi de la covid-19, la Biblioteca Francesc Candel del barri de la Marina reobre dimarts 9 de juny la bústia exterior per al retorn de préstecs i també habilita la reserva de nous documents a través un formulari en línia. El material reservat es podrà recollir a la biblioteca de manera presencial a partir del 15 de juny amb cita prèvia.

La Biblioteca Francesc Candel i set més de tota la ciutat se sumen aquesta setmana al procés de desconfinament gradual de les Biblioteques de Barcelona, després que des del 2 de juny onze biblioteques ja tornessin a estar operatives per al retorn, reserva i recollida de documents. Entre aquestes es troba la Biblioteca Vapor Vell, de Sants, que també admet el retorn de documents a la bústia exterior, sense accedir a l’interior de l’edifici.

Tanmateix, per evitar desplaçaments innecessaris, recordeu que s’han prorrogat fins al 31 de juliol tots els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament. A més, sense necessitat de desplaçar-se a les biblioteques, tots els usuaris poden seguir accedint al servei de préstec de continguts digitals a través de l’eBiblio i d’una variada oferta d’activitats en línia i clubs de lectura virtuals.

 

Més informació