Vols anar a estudiar a un altre país europeu?

30/10/2019 - 19:39

Joves. Jornada informativa en format televisiu sobre estudis superiors a Europa: dimecres 6 de novembre de 10 a 14 h al Casinet d'Hostafrancs no et perdis aquest especial de Mobili.TV.

Mobili.TV serà una jornada dedicada als estudis superiors a Europa, amb experts/es en estudis a Alemanya (DAAD), França (Campus France) i Regne Unit (British Council) que et facilitaran la informació i els requisits per estudiar en aquests països. També hi haurà joves que explicaran la seva experiència d’estudis a l’estranger, preguntes del públic i un espai de meet & greet per poder parlar amb les persones expertes.

Dins la campanya informativa impulsada per l’Assessoria de Mobilitat Internacional i la Xarxa de Punts InfoJOVE del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, aquesta és la segona edició de Mobili.TV. La primera va rebre una menció d’honor per part d’Eurodesk i ha estat seleccionada com a bona pràctica en l’àmbit de la joventut a Catalunya. La innovació consisteix a presentar la jornada d’una forma molt dinàmica, com si fos un “talk show” televisiu.

La jornada tindrà lloc dimecres 6 de novembre, de 10 a 14 h al Casinet d’Hostafrancs. Per assistir al Mobili.TV sobre estudis superiors a Europa, cal inscriure-s’hi prèviament a través d’aquest formulari. Les entrades són gratuïtes, però s’acaben! També disposarem de justificants d’assistència que es lliuraran a les persones joves que així ho sol·licitin.

La jornada al Casinet d’Hostafrancs obre enguany el cicle d’activitats informatives “De BCN al món”, que té lloc durant els mesos de novembre i desembre en aquests altres espais joves de la ciutat:

Vols estudiar al Japó?
Espai Jove Casa Sagnier: dimecres 13 de novembre de 18 a 19.30 h

Pràctiques a Europa
Espai jove Garcilaso: dijous 28 de novembre de 18 a 19.30 h

Any acadèmic per a menors a l’estranger
Espai Jove Casa Sagnier: dimecres 11 de desembre de 18 a 19.30 h