Mostra d'Economies al Paral·lel

15/05/2019 - 17:44

Poble-sec. Aquest dissabte, 18 de maig, l'avinguda del Paral·lel entre Radas i Tapioles s'omple de comerç, música i animació infantil en la II Mostra d'Economies.

Aquest dissabte, 18 de maig, de 10 a 20 h, l'avinguda del Paral·lel s'omple de comerç, música i animació infantil en la II Mostra d'Economies. La mostra és l'aparador de totes les realitats comercials del barri, amb la coexistència entre el model comercial tradicional, les cooperatives, els espais de cotreball i els petits tallers d'emprenedors i emprenedores. A més, hi haurà música itinerant i animació de carrer durant tot el dia.

La II Mostra d’Economies del Poble-sec és, alhora, la 12a Mostra de Comerç, Benestar i Salut que organitza l’Associació de Comerciants del Poble-sec – Paral·lel i la segona Fira d’Economia Social i Solidària, que impulsa CooperaSec en el marc de la Primavera Cooperativa de tot Sants-Montjuïc.

Aquesta Mostra d’Economies té lloc al tram de l’avinguda del Paral·lel comprès entre els carrers de Radas i Tapioles. El vial sud de l’avinguda del Paral·lel es talla al trànsit durant tot el dissabte, des de les 6 fins a les 22 h, però només en el tram que va des de la plaça dels Ocellets (a l’altura dels carrers de Radas i Concòrdia) fins al carrer de Tapioles. Només es talla el trànsit que va de la plaça d’Espanya cap a la de les Drassanes, que es desvia cap als carrers del Parlament i del Comte Borrell. També es veu alterat el recorregut de les línies de bus D20 (baixarà per Entença, Floridablanca i la pl. Pau Vila), H14 (es quedarà a Drassanes), V11 (es queda a Viladomat-Manso) i 21 (es queda als jardins de Walter Benjamin).

PROGRAMA A L’ESCENARI
11.00 Contacontes en anglès amb Kids & Us
12.00 Exhibició de Kung-Fu amb l’associació Manchuria
13.00 Concert de Pepe Camacho, fusió ibèrica
16.00 Música amb la DJette Banana
18.00 Concert d’Opció2

ZONA D’ACTIVITATS
11.00 a 14.00 Futbol amb APA Poble-sec
11.30 Taller d’origami “Estrelles de la sort” amb Doble.go
12.00 Música en família (infants d’1 a 4 anys) amb La Sala, escola musical
12.30 Xerrada-col·loqui sobre l’estat de l’habitatge, amb Patrimonius
17.00 VIII Desfilada canina amb CV Pisadas
17.30 Taller d’origami “Portallàpissos” amb Doble.go
18.00 Música en família amb La Sala, escola musical

ACTIVITATS A LES CARPES
• BCN Bisiklèt: verificació estat de la teva bicicleta (ITV)
• 7 de Ràdio: programa en directe tota la jornada
• Recollida solidària “Objectiu 1.000!”: col·labora-hi portant bolquers i altres productes infantils a favor de l’ONG Bona Voluntat en Acció.

ZONA GASTRONÒMICA
• Poc a Pots
• Tartas del Norte
• Panadería Al-Andalus
• Forn Pedreres
• Embotits casolans de Planoles