Obertura de dues guinguetes a la Rambla

11/07/2018 - 16:48

Espai públic. Els jardins de la Rambla de Sants compten amb dues noves guinguetes-bar i un espai de dinamització infantil des d'aquesta setmana.

Els Jardins de la Rambla de Sants compten des d’aquesta setmana amb dues guinguetes-bars als seus dos extrems –plaça de Sants i límit amb L’Hospitalet de Llobregat. Una d'elles, a més, tindrà també un espai de dinamització d'activitats per a infants.

De propietat municipal i a l’espera de concurs públic, les guinguetes-bar d’aquest jardins dels barris de Sants i la Bordeta han estat atorgades de forma provisional per un període de 7 mesos.

Ambdós establiments obriran al públic de 9 del matí a 23 h del vespre, comptaran amb terrassa i oferiran servei de lavabo públic gratuït a les persones usuàries dels jardins.

La guingueta situada al límit municipal amb L’Hospitalet de Llobregat comptarà, així mateix, amb un local de dinamització d’activitats i de préstec de jocs que funcionarà de dimecres a diumenge de 18 a 21 h tot oferint una activitat dirigida a la setmana. Aquest espai s’obrirà al públic la setmana que ve.