Obres a la vorera del futur edifici d'equipaments de Roger

22/08/2019 - 13:56

Sants-Badal. La construcció del clavegueró de sanejament del poliesportiu i l'escola bressol obliga a desviar els vianants per l'altra vorera.

Les obres del nou edifici d'equipaments al carrer de Roger, 48-64, avança ara amb la construcció d'un clavegueró per connectar-hi la xarxa de sanejament del futur pavelló poliesportiu i escola bressol, així com el desguàs del nou passatge. Això obliga a desviar els vianants per l'altra vorera, la dels números senars, així que davant del nou ambulatori s'habilita un nou pas de vianants.

La setmana del 26 al 30 d’agost es treballarà en el nou pas de vianants al carrer de Roger, just abans de la cantonada amb Juan de Sada. El 2 de setembre es tanca la zona d’obres amb tanques de tipus New Jersey (el carrer estarà tallat una hora) i no s’hi podrà aparcar al davant, ni a l’altra banda del carrer, fins al 7 d’octubre. Durant les cinc setmanes que duraran aquestes obres, davant del 48-64 del carrer de Roger hi haurà només un carril de circulació de 3,5 metres (i la vorera a l’altra banda).

El 7 d’octubre es tallarà el carrer per pavimentar de nou la calçada i recuperar-hi l’estacionament. La desviació de la vorera de davant de les obres es mantindrà per fer-hi els nous forjats de l’edifici (que hi sobresurten).

La construcció del nou edifici d’equipaments al carrer de Roger, 48-64, va començar a l’abril. Es preveu que estigui enllestit a l’octubre de 2020 i acollirà una escola bressol, un espai familiar i un poliesportiu de dues pistes. Un passatge que donarà accés a l’interior d’illa separarà aquest nou edifici del centre de salut construït al mateix solar i inaugurat el juliol passat: el CAP Roger.