Reconstrucció de la vorera al carrer de Parcerisa

29/01/2020 - 18:21

Bordeta. Durant el mes de febrer, al tram de doble sentit del carrer de Parcerisa, un dels carrils estarà ocupat per obres de reconstrucció de la vorera després de l'enderroc de les barraques de l'antic camí de la Cadena.

Durant el mes de febrer, al tram de doble sentit del carrer de Parcerisa, un dels carrils estarà ocupat per les obres de reconstrucció de la vorera després de l'enderroc de les barraques de l'antic camí de la Cadena. Es donarà pas alternatiu al trànsit en cada sentit i, durant la primera fase de les obres, els vianants es desviaran cap a l'altra vorera.

Fins ara, la vorera del cantó Llobregat del tram nou del carrer de Parcerisa no era contínua, sinó que es desviava una mica allà on les barraques de l’antic camí de la Cadena sobresortien més. Un cop enderrocades aquelles barraques, aquestes obres es fan per donar total continuïtat a aquesta vorera i al carril d’aparcament del costat, just davant dels edificis nous que s’hi estan construint.

Les obres de la vorera es fan al llarg del mes de febrer en dues fases: del 29 de gener fins al 14 de febrer, en què es treballa en la vorera en si, els vianants passen per l’altra vorera i el trànsit de pujada i de baixada, amb pas alternatiu; del 17 al 28 de febrer, els treballs se centren al carril d’aparcament, els vianants passen per la vorera ja renovada i el trànsit dels dos sentits segueix compartint només un carril amb pas alternatiu en horari laboral.

Aquests dies, el carrer de Parcerisa ha estat tallat més amunt, en el tram de sentit únic que va de Quetzal a Constitució, per les obres de reparació d’un esvoranc a la calçada, que ja han finalitzat.