Tancat el passadís d'interconnexió L1-L3 a Espanya

13/04/2021 - 10:55

Obres. Les obres de millora de l'accessibilitat a les estacions de metro de la plaça d'Espanya obliguen a fer els transbordaments pel carrer durant quatre mesos.

Les obres de millora de l'accessibilitat a les estacions de metro de la plaça d'Espanya obliguen a fer els transbordaments L1-L3 pel carrer durant quatre mesos, des del 12 d'abril en què s'ha tancat el passadís d'interconnexió entre les dues línies de metro.

El tancament del passadís d’interconnexió entre les línies vermella i verda al metro d’Espanya, que deixarà de tenir escales amb aquesta reforma, fa que durant aquests quatre mesos el passatge hagi de fer per superfície el trajecte almenys entre la boca de metro de l’L1 a Maria Cristina (costat Paral·lel) i la de l’L3 al Paral·lel (costat Fira). En tornar a entrar al metro, cal tornar a validar el bitllet, però no en serà descomptat cap viatge.

Les obres de millora de l’accessibilitat de les estacions de metro de la plaça d’Espanya (L1 i L3) tenen una duració total estimada de tres anys i mig, durant els quals es veurà afectada tota la mobilitat al voltant de la plaça. En l’actual fase 1, prevista fins a l’agost d’aquest any, les obres també ocuparan diversos espais a l’inici de l’avinguda del Paral·lel, a més de les actuals afectacions centrades a la banda de la plaça d’Espanya que queda davant de les Arenas de Barcelona.