Jornada final del procés participatiu sobre el #futurMontjuïc

08/01/2019 - 12:10

Montjuïc. El procés participatiu pel Pla d'Actuació del parc de Montjuïc es tanca amb una jornada de debat al CaixaForum, el matí de dissabte 26 de gener.

El procés participatiu promogut pel Districte de Sants-Montjuïc per debatre, contrastar i recollir propostes ciutadanes per redactar el Pla d’Actuació del parc de Montjuïc arriba al final aquest mes de gener. A la jornada de cloenda del procés, que se celebrarà dissabte 26 de gener de 9.30 a 14 h al CaixaForum, s'analitzaran, valoraran i prioritzaran les diferents propostes i aportacions que tant des de la ciutadania com des de l'organització municipal s'han fet per tal de concretar el Pla d'Actuació.

La jornada inclou una taula rodona amb persones que aportaran diferents mirades sobre la muntanya de Montjuïc, amb l’objectiu de construir una visió de conjunt sobre el Montjuïc del passat, del present i del futur. També hi haurà un espai de debat en grups per prioritzar les múltiples propostes que s’han plantejat durant el procés participatiu. Concretament, hi haurà quatre grups de treball temàtics: Convivència; Cultura, Esports, Lleure i Turisme; Ecologia Urbana; i Mobilitat.

La jornada serà el punt final del procés participatiu que s’ha desenvolupat durant el darrer trimestre de 2018, amb sessions de debat als barris més propers a la muntanya de Montjuïc (el Poble-sec, la Font de la Guatlla i la Marina) i també sessions de caire sectorial (diversitat funcional; de medi ambient, sostenibilitat, ecologia i mobilitat; famílies i docents de les escoles de la muntanya; i de comerç i turisme). Podeu consultar el programa complet de la jornada i inscriure-vos-hi a través d’aquest formulari.

Tota la informació sobre el Pla d’Actuació i les propostes que s’hi han presentat es poden consultar al web de Decidim.Barcelona.