Vols implicar-te al Consell de Barri?

13/11/2019 - 18:18

Participació. Al web Decidim.Barcelona pots presentar la teva candidatura o la de la teva entitat per formar part de la Comissió de Seguiment del Consell de Barri o per assumir-ne la vicepresidència.

Si vols participar de forma estable i comprometre't amb el teu barri, ara al web Decidim.Barcelona pots presentar la teva candidatura o la de la teva entitat per formar part de la Comissió de Seguiment o per assumir-ne la vicepresidència. El Consell de Barri és l'òrgan bàsic de participació ciutadana a tots els barris de Barcelona. El presideix el regidor del districte, però la vicepresidència és d'un veí o veïna que tria el mateix Consell. La Comissió de Seguiment és un grup que prepara i fa seguiment dels temes tractats al Consell de Barri.

Ara els consells dels barris de Sants-Montjuïc disposen del seu propi espai web a la plataforma de participació Decidim.Barcelona. Els trobareu directament en aquestes adreces:
Consell de Barri de Sants
Consell de Barri de Sants-Badal
Consell de Barri d’Hostafrancs
Consell de Barri de la Bordeta
Consell de Barri de la Font de la Guatlla
Consell de Barri de la Marina
Consell de Barri del Poble-sec

Si voleu presentar la vostra candidatura per exercir la vicepresidència del consell del vostre barri, podeu fer-ho a través de l’apartat corresponent (seguint els enllaços anteriors) abans de la reunió de la propera Comissió de Seguiment, prevista entre els mesos de gener i febrer.

Si voleu presentar la vostra candidatura o la de la vostra entitat per formar part de la Comissió de Seguiment del Consell de Barri (el que sigui), podeu fer-ho també a l’apartat corresponent dels enllaços anteriors, amb el mateix termini.

Totes les persones o entitats que ja en formeu part i hi voleu continuar, heu de presentar la candidatura per a la vostra renovació. Només pot haver-hi un representant per cada entitat, si bé no és un càrrec nominal. Per presentar candidatura com a entitat, recordeu fer-la en nom de l’entitat, no de cap persona concreta. Si voleu formar part de la comissió com a veïns o veïnes a títol individual, podeu fer-ho amb el vostre nom.

Les votacions de les candidatures tindran lloc al Consell de Barri que se celebrarà entre els mesos de febrer i març.

Si teniu dificultats per presentar la vostra candidatura a través de la plataforma Decidim.Barcelona, ens podeu fer arribar la informació o contactar amb nosaltres a través del correu electrònic dte03_participacio@bcn.cat.