“Planta’m al balcó” per fomentar el verd i el comerç de proximitat

30/04/2020 - 13:23

Covid-19. Entre finals d’abril i principis de maig es repartiran 80.000 plantes, sobretot a través de la compra en línia als mercats municipals.

Els mercats municipals reparteixen 80.000 plantes decoratives i aromàtiques, sobretot amb les compres en línia. Els mercats de Sants, Hostafrancs i la Marina ho faran a partir del 5 de maig.

Les 80.000 plantes que es repartiran entre els clients dels mercats gràcies a la gestió de Parcs i Jardins s’havien de plantar durant el mes d’abril en diferents espais de la ciutat. La iniciativa té com a objectiu fomentar el verd a les finestres i els balcons, espais que durant el confinament han esdevingut punts vitals de contacte amb l’exterior. A més, també vol estimular el comerç de proximitat als mercats municipals, sobretot a través del servei de compra en línia. També és una campanya per donar suport al sector de la jardineria i els vivers, molt afectat per la crisi de la Covid-19.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Biodiversitat, el 22 de maig, es convida tota la ciutadania a compartir fotografies de les plantes dels balcons i finestres amb l’etiqueta #PlantamAlBalcó. Les imatges que es publiquin durant els propers dies s’inclouran al material comunicatiu de la jornada.