Darrera fase d'obres al clavegueram d'Elkano

09/06/2020 - 10:51

Poble-sec. Es reprenen les obres de millora del clavegueram del carrer d'Elkano, entre Creu dels Molers i Blasco de Garay, que s'enllestiran aquest mes de juny.

Avui es reprenen les obres de millora del clavegueram del carrer d'Elkano, al tram comprès entre el carrer de la Creu dels Molers i el de Blasco de Garay. Els treballs s'enllestiran aquest mes de juny. Durant aquestes setmanes, el trànsit està tallat i no s'hi pot aparcar.

Al gener es van començar a dur a terme tasques de manteniment de la xarxa local de clavegueram al carrer d’Elkano. Fins a mitjan febrer es va treballar al tram comprès entre els carrers de Radas i de la Creu dels Molers. Les obres van quedar aturades al març amb la declaració de l’estat d’alarma, quan es treballava al tram del carrer d’Elkano delimitat pels carrers de la Creu dels Molers i de Blasco de Garay, que és on es reprenen ara. Per aquest motiu, aquest tram es veurà afectat per un tall de trànsit i l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada mentre durin les obres.