Obres al clavegueram del carrer de la Creu dels Molers

07/03/2019 - 18:10

Poble-sec. El carrer de la Creu dels Molers, entre l’avinguda del Paral·lel i el carrer d’Elkano, estarà tallat fins al 12 d'abril per obres al clavegueram.

Des del 7 de març fins al 12 d’abril, es duran a terme les obres de manteniment de la xarxa local de clavegueram al carrer de la Creu dels Molers, entre l’avinguda del Paral·lel i el carrer d’Elkano. Per aquest motiu, aquest tram es veurà afectat per un tall de trànsit.

Un petit tram de la claveguera del carrer de la Creu dels Molers estava molt malmès i s’havia de reconstruir. En aquest punt, els treballs es fan a cel obert durant aproximadament un mes. El clavegueram en aquesta part del Poble-sec no és molt profund, així que els moviments de terra seran limitats.

El tall del carrer implica desviar el trànsit provinent de l’avinguda del Paral·lel cap al carrer de Margarit. Així, entre el 7 de març i el 12 d’abril, només podran entrar al carrer de la Creu dels Molers els vehicles que hi hagin d’aparcar, abans del tall en si on tenen lloc les obres. Per l’altra banda, el carrer quedarà també en atzucac per accedir-hi als aparcaments des del carrer d’Elkano.

A partir del 12 d’abril, aquesta actuació s’aprofitarà per fer la rehabilitació del col·lector de tot aquest tram de carrer, on es preveuen treballs durant un altre mes, però ja tan sols obrint tapes i feines dins la claveguera.