Premi al documental intergeneracional fet a l'Espai 12@16

08/07/2020 - 22:01

Poble-sec. El curtmetratge 'Cosint espais', que mostra la coneixença entre adolescents i un grup de dones grans del barri, rep un dels premis RetinES.

El curtmetratge 'Cosint espais', que mostra la coneixença entre adolescents i un grup de dones grans del Poble-sec, ha rebut un dels Premis RetinES 2020 que convoca el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

‘Cosint espais’ dona a conèixer les històries d’un grup de dones grans del barri del Poble-sec: la Sole, la Leonor, la Paqui i la Pepita, que per primera vegada coneixen adolescents de l’Espai 12@16 i hi parlen del seu passat i el seu present. Aquest curtmetratge (26′) és el resultat de quatre mesos de treball, trobades i rodatges duts a terme per l’Escola de Cinema Almarge amb la col·laboració de l’Espai d’Adolescents 12@16 i la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec.

RetinES és un canal i comunitat web impulsats des del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) que recull obres, treballs, intervencions, processos, recursos i projectes audiovisuals des d’una òptica socioeducativa. Cada any, un jurat expert premia obres, recursos o projectes audiovisuals amb caràcter professional i de contingut socioeducatiu. Enguany el premi a la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa, dotat amb 600 €, s’ha repartit ex aequo entre ‘Cosint espais’ i la sèrie ‘Oh My Goig’, de la productora Camille Zonca per a Betevé.