XXIX Premis Sants-Montjuïc

15/03/2021 - 16:17

Premis. Es podran presentar-hi candidatures del 20 de març al 22 d'abril.

Si coneixes persones, projectes o col·lectius del districte que durant l’any 2020 han destacat per la seva feina en favor de la comunitat o han tirat endavant una iniciativa que creus que s’ha de compartir i premiar, anima’ls a presentar-se o presenta’ls tu mateix o mateixa als Premis. Pots fer-ho a partir del proper 20 de març i fins al 22 d’abril.

El Districte de Sants-Montjuïc convoca la XXIX edició dels Premis Sants-Montjuïc en reconeixement a les persones i entitats que al llarg de l’any 2020 s’han destacat per la seva feina en benefici dels barris de Sants-Montjuïc.

Aquest any els Premis abasten quatre categories de modalitats de participació:

  • Reconeixement a una persona rellevant del districte
  • Reconeixement a una entitat o col·lectiu
  • Premi especial a les “Cures i Suport Mutu” dotat amb 1.500 euros.
  • Premi especial a la “Innovació” dotat amb 1.500 euros.

Degut al context de crisi sanitària viscut l’any 2020, s’ha decidit atorgar un Premi especial al qual es podran presentar entitats i col·lectius que s’hagin destacat per la seva implicació en la cura i millora de la qualitat de vida de les persones i comunitats afectades per la situació de pandèmia de la covid-19.

Participar als Premis és molt senzill! Per formalitzar la candidatura, només has d’omplir la fitxa de presentació de candidatura de la modalitat en què vulguis participar i el model de declaració responsable que trobaràs adjuntes i enviar-les a l’adreça: PremisSantsMontjuic@bcn.cat

La documentació i signatures a aportar varien en funció de la modalitat en què vulguis participar. Per aquesta raó, et recomanem que abans d’enviar la teva candidatura llegeixis amb atenció les bases dels Premis que trobaràs adjuntes.

El període de presentació de candidatures s’obre el 20 de març i conclou el 22 d’abril.

El jurat dels Premis Sants-Montjuïc estarà format per la presidenta i pel regidor del Districte o les persones en qui deleguin, una persona representant de cada grup municipal del Districte, una persona representant d’una entitat proposada i consensuada pels ciutadans a cada Consell de Barri i per tècnics i tècniques de la Direcció d’Acció Comunitària i Direcció d’Innovació, Coneixement i Arts Visuals.

El lliurament dels premis se celebrarà en un acte la data i el format del qual s’anunciarà al llarg de les properes setmanes.