Fase final de votació dels pressupostos participatius

07/06/2021 - 09:01

Participació. Del 10 al 20 de juny el veïnat podrà triar quin dels 19 projectes finalistes de Sants-Montjuïc s'executen.

Ha arribat el moment de definir quins dels 19 projectes finalistes dels pressupostos participatius a Sants-Montjuïc s'executen. Entre el 10 i 20 de juny el veïnat podrà decidir-ho a través d'una votació telemàtica a l'eina de participació ciutadana Decidim Barcelona. Si necessiteu ajuda per votar o simplement voleu conèixer més detalls sobre els projectes finalistes del districte, acosteu-vos als punts de suport a la votació i a les exposicions que trobareu a la seu del Districte i al Centre Cívic El Sortidor.

La fase de votació tindrà lloc del 10 al 20 de juny i, durant aquests deu dies, totes les persones de 14 anys o més empadronades a la ciutat podreu votar els projectes del vostre districte i un altre a escollir.

En aquests dos districtes podreu votar tants projectes com volgueu, amb un mínim de dos, fins a esgotar la dotació pressupostària assignada al districte. En el cas de Sants-Montjuïc la xifra arriba als 3,6 milions d’euros. Val a dir que no és obligatori que exhauriu la dotació en el procés de votació.

Entre els 19 projectes finalistes de Sants-Montjuïc que se sotmetran a votació la temàtica més freqüent és la de pacificació o remodelació de carrers, amb set iniciatives, seguida de les habituals intervencions en verd urbà i àmbits escolars, a més d’altres iniciatives relacionades amb els equipaments de proximitat i la memòria històrica.

Aquests són els 19 projectes seleccionats per a la darrera fase de votació a Sants-Montjuïc:

Punts de suport a la votació

A partir del 14 de juny i fins al darrer dia de la votació, hi haurà dos punts fixes de suport a la votació per a les persones que necessitin acompanyament a la seu del Districte (c. Creu Coberta, 104. Sala de Cadires Vermelles) i al Centre Cívic El Sortidor (pl. Sortidor, 12 Pati).

Horaris:
De dilluns 14 a divendres 18 de juny de 17 a 20 h
Dissabte 19 de juny, de 10 a 14 h
Diumenge 20 de juny de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

En aquests mateixos espais de suport a la votació, del 10 al 20 de juny, es podrà visitar una exposició on trobareu informació detallada dels 19 projectes finalistes. Les mostres estaran obertes al públic en l’horari d’obertura habitual d’ambdós equipaments i en els horaris del servei de suport a la votació.

A més, al llarg dels 10 dies de votació, un punt informatiu mòbil recorrerà diversos punts de la geografia del districte per informar del procés a la ciutadania i donar suport en la votació a tota aquella persona que ho necessiti. Pots consultar quin dia s’acosten al teu barri aquí.