El programa 'Comerç a punt' dona suport al comerç de proximitat

14/01/2021 - 10:34

comerç. Tens un comerç i t’agradaria rebre assessorament gratuït i professional individualitzat per reactivar el negoci?

Necessites assessorament per al teu comerç? En els moments de crisi sanitària i econòmica que estem vivint arran de la covid-19, creus que et fa falta definir una nova estratègia empresarial per redreçar el teu negoci, adoptar nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda?

El programa “Comerç a punt” de Barcelona Activa ofereix entre 5 i 12 hores d’assessorament presencial a la botiga i/o de manera telemàtica, sempre respectant els ritmes de treball i de forma totalment gratuïta.

D’aquesta manera, doncs, podreu definir una nova estratègia empresarial per redreçar el negoci, adoptar nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda, aportant solucions de valor que permetin la continuïtat i consolidació de la vostra activitat.

D’acord amb l’equip tècnic del programa, podreu triar quan i de quina manera voleu rebre aquest assessorament perquè, en aquests moments de pandèmia per la covid-19, es vol garantir la participació sense interferir en el compliment de les mesures vigents que s’adopten en matèria de salut pública.

Per sol·licitar el servei, cal clicar aquí i inscriure-s’hi, tot seleccionant el programa “Plans de recuperació econòmica”. Des de Barcelona Activa us contactaran per valorar la vostra sol·licitud i redreçar-vos a l’equip tècnic per concretar les visites presencials o a través d’algun mitjà telemàtic. Si teniu dificultats per omplir el formulari, envieu un correu a proximitat@barcelonactiva.cat amb l’assumpte “Comerç a punt” i us ajudaran a fer-ho.

“Comerç a punt” és un programa de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enfortiment del teixit comercial dels barris de Barcelona. Està impulsat per la Direcció de Comerç i Barcelona Activa, i compta amb la col·laboració dels 10 districtes de la ciutat. Ofereix entre 250 i 300 places, en funció de les hores d’assessorament de què gaudeixin els participants. Les places són limitades, fins a exhaurir la bossa d’hores disponibles.