Registra't a la Garantia Juvenil

08/01/2019 - 11:19

Joves. Tens entre 16 i 29 anys? No estàs treballant ni estudiant? Apunta't a la jornada de dilluns al Punt InfoJOVE i t'ajudem a inscriure-t'hi.

La Garantia Juvenil és un programa europeu que té per objectiu reduir l'atur juvenil. A la sessió d'aquest dilluns, s'explicarà el programa i els requisits d'accés. Farem la sol·licitud per formar part del Registre Nacional de Garantia Juvenil i t'acompanyarem en el procés de registre, per tal d'assegurar que la teva inscripció es fa correctament.

Saps que si estàs registrat a la Garantia Juvenil tindràs més avantatges per ser contractat per les empreses? A més, en el marc de la Garantia Juvenil es posarà al teu abast un ventall de recursos i serveis perquè puguis formar-te, tenir una experiència laboral o trobar una feina.

Si tens entre 16 i 29 anys i no estàs treballant ni estudiant, apunta’t a la sessió de dilluns 14 al matí (10.30-12.30 h) i vine al Punt InfoJOVE de Sants-Montjuïc (c. Muntadas, 5). Amb aquesta activitat, t’ajudarem a registrar-t’hi de manera senzilla i ràpida. Cal portar el DNI/NIE, el currículum complet i detallat al màxim, tenir correu electrònic i el telèfon mòbil. Es recomana dur-hi també el full d’inscripció al Servei d’Ocupació de Catalunya