Patis Escolars Oberts durant l'agost

29/07/2021 - 10:45

Lleure educatiu. Les escoles Mossèn Jacint Verdaguer i Ramon Casas obren els seus patis totes les tardes de la setmana del mes d'agost.

Les escoles Mossèn Jacint Verdaguer (el Poble-sec) i Ramon Casas (la Marina de Port) obren els seus patis totes les tardes de dilluns a diumenge durant tot el mes d'agost. L'escola poblesequina ho fa de 17 a 20 h mentre que la marinera obre un pèl més tard; de 17.30 a 20.30 h.

Un total de 13 centres escolars obren les portes dels seus patis al llarg del mes d’agost. Dos d’ells són a centres escolars de Sants-Montjuïc. Concretament, les escoles Mossèn Jacint Verdaguer (el Poble-sec) i Ramon Casas (la Marina de Port) obren els seus patis totes les tardes de dilluns a diumenge. L’escola poblesequina ho fa de 17 a 20 h mentre que la marinera obre el seu recinte una mica més tard; de 17.30 a 20.30 h.

El Districte de Sants-Montjuïc amb el suport del Pla de Barris gestiona l’obertura del pati de l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer que, a partir de setembre i fins a finals de novembre, restarà obert de dilluns a divendres de 18 a 20 h. Pel que fa l’obertura del pati de l’Escola Ramon Casas, es gestiona des del Programa de Patis Oberts de l’Institut Municipal d’Educació. Pots consultar la resta de patis oberts a la ciutat aquí.