El mapa de la festa major

12/08/2019 - 10:58

Mobilitat. Amb motiu de la Festa Major de Sants, aquests carrers es tanquen a la circulació entre el 19 d'agost i l'1 de setembre.

Per tal de poder decorar els 13 carrers que es guarneixen per la Festa Major de Sants, del 19 d'agost a l'1 de setembre, ambdós dies inclosos, els trams ratllats amb vermell en aquest plànol es tanquen a la circulació. Una raó més per utilitzar la xarxa de transport públic per arribar la festa. A més de les parades de metro de Plaça de Sants (L1, L5) i Sants-Estació (L3, L5), al voltant del barri de Sants trobeu les de Badal (L5), Plaça del Centre (L3), Tarragona (L3) i Hostafrancs (L1).

La Festa Major de Sants s’acaba a les dues de la matinada els dies feiners. Divendres i dissabte, vigília de festiu per a molts, la festa s’allarga fins a les tres. Per tot el barri trobareu 30 punts amb cabines higièniques i urinaris on fer les vostres necessitats, a més dels lavabos de tots els establiments que trobeu oberts (obligats a oferir-los a totes les persones que ho demanin, siguin clients o no), així que no hi ha excusa per a cap alternativa incívica.

Al mapa adjunt també trobeu indicats els espais dels actes unitaris de la Festa Major de Sants (Parc de l’Espanya Industrial i jardins de la Rambla de Sants) i la ubicació de les atraccions de fira i de l’ambulància per atendre qualsevol emergència, a tocar de l’estació de Sants.