El mapa de la festa major

12/08/2019 - 10:58

Mobilitat. Amb motiu de la Festa Major de Sants, aquests carrers es tanquen a la circulació entre el 19 d'agost i l'1 de setembre.

Per tal de poder decorar els 13 carrers que es guarneixen per la Festa Major de Sants, del 19 d'agost a l'1 de setembre, ambdós dies inclosos, els trams ratllats amb vermell en aquest plànol es tanquen a la circulació. Una raó més per utilitzar la xarxa de transport públic per arribar la festa. A més de les parades de metro de Plaça de Sants (L1, L5) i Sants-Estació (L3, L5), al voltant del barri de Sants trobeu les de Badal (L5), Plaça del Centre (L3), Tarragona (L3) i Hostafrancs (L1).

La Festa Major de Sants s’acaba a les dues de la matinada els dies feiners. Divendres i dissabte, vigília de festiu per a molts, la festa s’allarga fins a les tres. Per tot el barri trobareu 30 punts amb cabines higièniques i urinaris on fer les vostres necessitats, a més dels lavabos de tots els establiments que trobeu oberts (obligats a oferir-los a totes les persones que ho demanin, siguin clients o no), així que no hi ha excusa per a cap alternativa incívica.

El carrer de Sants i el de la Creu Coberta romandran tancats a la circulació diumenge 1 de setembre de 8 a 14.30 h des del carrer d’Olzinelles fins al del Moianès per la celebració de la X Cursa Popular de Festa Major i les curses ciclistes de les diverses categories.

Al Parc de l’Espanya Industrial, dilluns 26 i dimarts 27 estarà tancat l’accés des de la rampa que connecta amb el passeig superior (pl. Joan Peiró) pels preparatius i els concerts unitaris que hi tindran lloc dimarts a la nit. Diumenge 1 de setembre, tot el parc estarà tancat durant tot el dia per preparar el Piromusical que, a la nit, posarà fi a la Festa Major de Sants de 2019. Només hi podran entrar els usuaris i usuàries del Complex Esportiu Municipal, per accedir a aquestes instal·lacions.

Al mapa adjunt també trobeu indicats els espais dels actes unitaris de la Festa Major de Sants (Parc de l’Espanya Industrial i jardins de la Rambla de Sants) i la ubicació de les atraccions de fira i de l’ambulància per atendre qualsevol emergència, a tocar de l’estació de Sants.