Sessió d'Emprenedoria i Comerç a Poble-sec

05/11/2019 - 16:05

Emprenedoria i Comerç. Vols iniciar un negoci a Poble-sec? Vols que el teu comerç o negoci sigui més atractiu? T’interessa!

Vols iniciar un negoci a Poble-sec? Vols que el teu comerç o negoci sigui més atractiu? T’interessa!

En el marc de les accions de foment de l’emprenedoria i del comerç de proximitat  que Barcelona Activa implementa al Districte de Sants-Montjuïc, es durà a terme aquesta xerrada al barri de Poble-sec.

La xerrada s’adreça tant a persones que es plantegin iniciar un negoci o autoocupar-se, com a negocis i comerços ja en funcionament. L’objectiu és acostar els recursos i serveis municipals adreçats a l’emprenedoria i al comerç a les persones emprenedores del barri.

La primera part de la sessió consistirà en l’explicació dels recursos i serveis mencionats i, a més, dues entitats molt actives en la vida socioeconòmica del barri com l’Associació de Comerciants Poble-sec – Paral·lel i la Xarxa Cooperasec, exposaran els seus serveis i projectes adreçats a persones emprenedores.

La segona part de la sessió comptarà amb el testimoni de dues persones emprenedores del barri que explicaran la seva experiència en el procés d’emprendre, per tal que pugui ser d’utilitat per a persones que es plantegin autoocupar-se o per a persones que hagin iniciat ja un negoci i vulguin compartir les seves inquietuds amb elles. Les persones emprenedores testimoni seran:  Olga Gavriliuk, Directora de l’escola d’idiomes FreeDa Language Space i Faizal Rehman  que regenta el Supermercat Cabanes.

La xerrada tindrà lloc el proper 12 de novembre al Centre Cívic El Sortidor (Plaça del Sortidor, 12). Començarà a les 18.30 hores i finalitzarà a les 20.30 hores.

Aquesta sessió forma part d’una de les accions dins del Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc PDE (2017-2021) per reforçar el comerç de proximitat i potenciar la implicació dels comerços regentats per persones d’origen estranger en la vida associativa i comunitària dels barris.

Us animem a participar!!