Com serà el parc de Can Batlló?

12/02/2020 - 11:53

Bordeta. Dimecres 19 de febrer, vine a les 18 h a les Cotxeres de Sants a treballar i debatre com seran alguns dels espais del futur parc central de la Bordeta.

Dimecres 19 de febrer, vine a les 18 h a les Cotxeres de Sants a treballar i debatre com seran alguns dels espais del futur parc central de la Bordeta. Un cop presentat l'avantprojecte d'urbanització, amb la participació del veïnat acabarem de configurar-ne els espais verds, traçar-hi recorreguts segurs i accessibles i donarem forma a l'entrada pel carrer de la Constitució.

L’any vinent començaran les obres de reurbanització de l’antic recinte industrial de Can Batlló, per convertir-lo definitivament en el gran parc del barri de la Bordeta, dins del qual quedaran ubicades les naus convertides en equipaments, com la nova Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV), el futur Arxiu de la Ciutat o tots els de l’Espai Comunitari i Veïnal Autogestionat. Totes les zones verdes previstes sumen un total de 27.000 metres quadrats que superen la superfície, per exemple, del Parc de l’Espanya Industrial.

L’avantprojecte d’urbanització del parc es va presentar al gener amb la sala d’actes de l’EMAV plena de gom a gom. Per acabar de donar forma als espais verds previstos i garantir recorreguts segurs i accessibles per moure’s a peu o en bicicleta al llarg del parc, es convoca una nova sessió participativa dimecres 19 de febrer a les 18 h a l’auditori de les Cotxeres de Sants (c. Sants, 79). També s’hi discutirà la configuració de l’accés a Can Batlló des del carrer de la Constitució.

Durant la sessió, hi haurà una activitat dinamitzada per a infants de més de dos anys. Nens i nenes, veniu a jugar!