Orientació i acompanyament a persones immigrades, per correu i telèfon

24/03/2020 - 17:45

Immigració. Podeu contactar amb el Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades (SOAPI) a través del correu acollida3@bcn.cat o el telèfon 625 17 77 43.

El Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades (SOAPI) ha adaptat la seva activitat a les mesures adoptades per l’Ajuntament de Barcelona orientades a contenir l’expansió de la Covid-19 i protegir els col·lectius més vulnerables. A Sants-Montjuïc, podeu contactar-hi a través del correu acollida3@bcn.cat o el telèfon 625 17 77 43.

Aquest servei ha aturat l’activitat presencial, tant amb persones usuàries com amb professionals dels serveis i entitats, però manté la seva tasca. Mentre duri la situació actual, s’hi podrà accedir a través de correu electrònic i telèfon (a les persones professionals, però, se’ls recomana únicament l’ús del correu electrònic per evitar la saturació del telèfon).

Per tant, a Sants-Montjuïc us podreu adreçar al SOAPI a través de:

  • Correu electrònic a acollida3@bcn.cat
  • Trucada o missatge de WhatsApp al 625 17 77 43

D’aquesta manera, el SOAPI es compromet a seguir oferint tota la informació, orientació i suport per resoldre les consultes i tràmits que siguin necessaris, especialment aquests dies en què moltes persones sumen al confinament la preocupació sobre la seva situació particular d’estrangeria o asil/refugi, i pateixen per la cobertura de les seves necessitats bàsiques i la incertesa sobre l’accés al sistema sanitari públic.