Tall de trànsit amb motiu de manifestació de l’ANC i d’Òmnium Cultural

12/07/2018 - 12:41

Mobilitat. Si dissabte per la tarda et desplaces al carrer Tarragona o a l'Estació de Sants recorda que hi ha programada una manifestació que comportarà afectacions al trànsit.

El proper dissabte 14 de juliol, el carrer Tarragona, el cantó Besòs de la plaça dels Països Catalans i un petit tram contigu de l’avinguda de Josep Tarradellas romandran tallats al trànsit de 18 a 20.30 h amb motiu de la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya i per Òmnium Cultural.

Concretament, es tallarà al trànsit l’avinguda Josep Tarradellas entre el carrer Nicaragua i la pròpia plaça dels Països Catalans. El tall s’estendrà en sentit descendent des d’aquesta plaça pel carrer de Tarragona fins arribar al carrer de la Diputació.

Això comportarà també les afectacions següents:
C. Aragó: es desviarà la circulació a l’alçada d’Entença i el trànsit residual per Vilamarí.
C. Numància: es desviarà la circulació a l’alçada de Berlín.
C. Berlin: no es permetrà l’accés cap a l’av. Josep Tarradellas (sentit descendent).
Pl. Països Catalans façana Estació Barcelona – Sants: es desviarà la circulació residual cap a pg. Sant Antoni – Viriat, en sentit contrari.
C. Diputació: es desviarà la circulació a la alçada d’Entença i el trànsit residual per Vilamarí.
Av. Josep Tarradellas, entre Berlín i Numància: es restringirà la circulació.
Pg. Sant Antoni (sentit Besòs) / pl. Joan Peiró: es desviarà la circulació cap a Comtes de Bell-Lloc i pg. Sant Antoni (sentit Llobregat).

Per tant, si el dissabte per la tarda heu de moure-us per aquella zona d’Hostafrancs i de la Nova Esquerra de l’Eixample, us recomanem doncs fer-ho en transport públic i particularment en metro, consultar el servei d’informació de Transports Metropolitans de Barcelona i tenir presents el mapa i els horaris de les afectacions.